IK WEET DAT U LIEGT EPUB

Op LinkedIn kunt u collega’s, klasgenoten en miljoen andere Is the stress of watching England just too much for you to handle? . Ik weet dat u liegt. De laatste tijd betrap ik mijn stiefzoontje van bijna 9 vaak op liegen. Dan heb ik hem zijn tanden laten poetsen en om 19 u in bed gestoken, voor een kind om een strenge stiefmoeder en wie weet een strenge stiefvader te.

Author: Nakus Gulkis
Country: Comoros
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 3 April 2016
Pages: 324
PDF File Size: 20.52 Mb
ePub File Size: 15.11 Mb
ISBN: 265-6-58452-133-3
Downloads: 53389
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dogore

Je kan het toch niet negeren?

Dat is best confronterend, maar ook wel leerrijk, denk ik. Ik weet dat u liegt heb mijn stiefzoontje dus de straf proberen laten maken die we afgesproken hadden Laatst gewijzigd door C tje op 14 sep De papa is dan gaan praten met hem en hij bleef aandringen dat hij niet bij de directeur is geweest.

Bedankt voor het inloggen. Hij wou graag buiten gaan spelen. Er worden geen straffen geven, ze zetten de kinderen gewoon bij de directeur en ze zetten een nota in de agenda.

Hoe reageren op leugens? – Libelle Mama – Zappy Forum

Maar zo denken ze op school niet. Zou ik mijn eigen kinderen ook durven vragen. Als ze het eerlijk zeggen, zal ik nooit op een boze manier reageren dan dat ze wel liegen.

Vandaar dat ik ook jullie raad vroeg. Moet je dan maar geen grenzen afbakenen met straf? Heb hem aan ik weet dat u liegt gezet en een blad en pen onder de neus geschoven en gezegd dat hij een brief moet schrijven ik weet dat u liegt de juf met zijn verontschuldigingen en dat in zijn eigen woorden. Waarom neem je dan uiteindelijk wel zelf het heft in handen? Ik vind dat dat niet kan en zeker niet in mijn huis.

TOP Related  DIFERENCIAS SOBRE GUARDAME LAS VACAS PDF

Dst ik niet wil zeggen dat je hem geen ik weet dat u liegt aandacht geeft he – maar soms kan een extraatje deugd doen. Het is echter moeilijk om het hele verhaal te vertellen in enkele zinnen, daardoor lijkt het misschien alsof ik de boze stiefmoeder ben die domme straffen geeft. Jouw nickname is niet ingesteld en daarom word je doorverwezen naar de profielpagina.

Moet het lukken dat ki oudercontact was vandaag en dat hij de juf heeft liegy, de juf stuurde hem dus naar de directeur. Ik weet dat u liegt had ik gezien dat de directeur zich goed kwaad maakte.

Bv Onlangs stond ik in de douche terwijl hij zijn tanden moest poetsen. Ik ben normaal ook van het princiepe wat er op school gebeurd moet op school opgelost worden.

Misschien heeft iemand van jullie wel een betere manier om met leugens om te gaan. En ze verwachten dat je de kinderen thuis straft. Toen mijn vriend thuis kwam heb ik het er eerst met lkegt alleen over gehad, zonder dat het stiefzoontje het hoorde.

Hoe reageren op leugens? Volgende keer zal ik doen alsof ik niks ik weet dat u liegt heb en het gewoon aan de papa vertellen, dan moet die maar beslissen wat ermee moet gebeuren.

Dus toch beter niet negeren. Door het glazen raam zag ik klaar en duidelijk dat hij de hele tijd heeft staan spelen met een pokemonpoppetje. Waarop hij zei dat hij daar niet was geweest. Deze werkt ook terug Ze kunen altijd alles tegen mij eerlijk zeggen of het nu iets lelijk is of niet.

TOP Related  ZELL AM ZILLER PISTE MAP PDF

Tenzij dat het echt iets zou zijn in de zin van een kind gepest ed. We hebben dan met papa en juf afgesproken dat we hem een brief met zijn verontschuldigingen te doen schrijven.

Ik heb gezegd dat we weten dat hij de ik weet dat u liegt heeft uitgemaakt en dat hij bij de directeur heeft gezeten ook dat die leugens niet door de beugel kunnen. Citeer Bericht door hoera! Ik heb hem nadat ik hem alleen ben gaan halen op een ik weet dat u liegt manier gevraagd waarom hij bij de directeur moest zijn. Vandaag, ik heb hem duidelijk bij de directeur zien zitten toen liett hem van school ging halen.

We hebben dan ook pas samen een sanctie afgesproken nadat we op de oudercontact te horen hadden gekregen dat hij de juf heeft uitgemaakt en de klas op stelten had gezet.

Maar ik weet dat u liegt zou wel straffen om het feit dat mijn kind moest liegen! Maar omdat hij zegt dat hij niet bij de directeur is geweest en ik hem daar heb zien zitten dan kan ik toch moeilijk doen alsof er niks aan de hand is en hem lekker gaan laten spelen?

Dan mag ik toch ingrijpen en op een strenge manier zeggen dat hij zijn tanden moet poetsen?